• Pasen bij TOZI

WELKOM BIJ TOZI

TOZI ligt op een steenworp afstand van het groene Vondelpark en betekent ‘een groep vrienden’ in Venetiaans straattaal. Het is een gedeeld Italiaans Cicchetti-concept (kleine schotels). Het Venetiaans geïnspireerde menu en het volledig Italiaanse team bieden een authentieke smaak van Italië, of u nu op bezoek bent met vrienden, voor een feestelijk familiediner, of gewoon voor een doordeweeks verwennerij.

TOZI’s bar nodigt je uit om te genieten van het bruisen van Italiaanse bubbels, te genieten van klassieke Italiaanse cocktails, waaronder onze kenmerkende TOZI special en de rijke tonen van onze thuis op vat gerijpte Negroni. Ontspan bij de openhaard en verrijk uw ervaring met een heerlijke cocktail of twee.

Geopend van woensdag t/m zondag, 17:30 – 23:00 uur (keuken sluit om 21:30uur)

 

 

THE BEST OF TOZI Pasen Bij TOZI

BAR

We hebben een fantastische bar, perfect voor een drankje voor of na het diner of zelfs voor een Aperitivo TOZI-stijl. Geniet van TOZI handgemaakte Negroni’s, seizoensgebonden cocktails en onze prachtige uitgebreide wijnkaart met enkele van de beste wijnen. Omarm de allure van ons AperiTOZI-aanbod, waar klassieke cocktails voor slechts € 8 van jou zijn, dagelijks van 17.30 tot 19.00 uur. Proost op genietmomenten!

 

BAR MENU Pasen Bij TOZI
  • THE BEST OF TOZI MENU

    Geniet van een selectie van TOZI's kenmerkende gerechten.

    MEER DETAILS

TOZI's Recepten

Voor wat Italiaanse flair in huis.

Bekijk meer

Instagram