• De perfect Italiaanse cicchetti picknick om mee te nemen!

  • Haal uw picknick op bij TOZI en neem het mee naar het Vondelpark.

  • Een heerlijke seizoenspicknick die bij elke gelegenheid past

Een Picknick met TOZI deze zomer!

We zijn erg verheugd om ons nieuwe concept voor het zomerseizoen met u te delen! U kunt nu genieten van de Italiaanse cicchetti picknick TOZI stijl.

Geniet elke dag van de week van een Italiaanse cicchetti picknick om van te smullen. In het park, op de boot of in uw eigen tuin voor 36 euro per persoon en direct te bestellen en af te halen tussen 11.00 en 17.00 uur bij TOZI.

Maak uw ultieme ervaring compleet met een TOZI-picknickmand inclusief bestek en glaswerk door een borg van 50 euro achter te laten bij het maken van uw bestelling. Standaard worden de gerechten geserveerd in dozen, die slechts voor eenmalig gebruik zijn. Haal het meeste uit je zomer met TOZI.

Bestellingen kunnen een dag van tevoren worden gemaakt op de website. Waar u de mogelijkheid heeft om een gewenste afhaaltijd te kiezen voor de volgende dag. Als u ervoor kiest om wat spontaner te zijn, dan kunnen wij op de dag zelf na 15.00 uur een picknick voor u klaarmaken die u binnen 30 minuten na bestelling kunt ophalen, perfect voor een zwoele avond na het werk of een weekendje weg. 

Geniet van heerlijke en seizoensgebonden producten die perfect zijn als Aperitivo met een glas wijn.

Een TOZI picknick is te bestellen voor minimaal twee personen en kan alleen in even aantallen worden besteld.

Alle gerechten zijn om te delen en de porties zijn royaal, dus een picknick voor twee kan ook een lichte Aperitivo voor drie zijn!

BESTEL UW TOZI PICKNICK

Hoe werkt het?

Bestellingen kunnen een dag van tevoren worden gemaakt in onze service app. Waar u de mogelijkheid heeft om een gewenste afhaaltijd te kiezen voor de volgende dag. Als u ervoor kiest om wat spontaner te zijn, dan kunnen wij op de dag zelf na 15.00 uur een picknick voor u klaarmaken die u binnen 30 minuten na bestelling kunt ophalen, perfect voor een zwoele avond na het werk of een weekendje weg. Op de dag zelf kunt u de picknick telefonisch bestellen via +31 (0)20 5737 100

Een TOZI picknick is te bestellen voor minimaal twee personen en kan alleen in even aantallen worden besteld.

Alle gerechten zijn om te delen en de porties zijn royaal, dus een picknick voor twee kan net zo goed een lichte Aperitivo voor drie zijn!

BESTEL UW TOZI PICKNICK

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze plannen?

Meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

LEES MEER

Instagram