• GELEGENHEDEN & CATERING

GROEPEN EN PRIVÉ-EVENEMENTEN MET EEN ITALIAANS TINTJE

Verhoog je volgende bijeenkomst moeiteloos met de onberispelijke service van TOZI. Geniet van de luxe van onze 10-persoons eettafel bij TOZI Amsterdam, met een prachtig uitzicht over de open keuken – een ideale setting voor grotere groepen. Personaliseer je ervaring met speciale drankarrangementen en menu’s op maat, afgestemd op jouw voorkeuren.

TOZI Amsterdam komt tegemoet aan verschillende dieetwensen en zorgt voor een culinaire reis die elk gehemelte tevreden stelt. Voor grote feesten kun je het hele restaurant of de bar reserveren, voor maximaal 120 gasten. Neem contact op met ons toegewijde team en samen maken we een onvergetelijk evenement dat je verwachtingen overtreft.

 

BEKIJK ONZE FEESTELIJKE BROCHURE Bekijk Ons Best of TOZI Menu

SAMENKOMSTEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Ontdek de perfecte metgezel voor je speciale momenten – TOZI. Van intieme familiediners tot het vieren van mijlpalen zoals verjaardagen en diploma-uitreikingen, of zelfs het organiseren van gezellige babyborrels, TOZI zorgt ervoor dat elke gelegenheid gedenkwaardig is. Laat TOZI de touwtjes in handen nemen, zodat je kunt ontspannen en genieten van het moment met je geliefden, waardoor elk uitje met je beste vrienden een onvergetelijke ervaring wordt.

NEEM CONTACT OP VIRTUAL TOUR
  • MET EEN ITALIAANS TINTJE

    TOZI is een Venetiaans jargon dat liefdevol wordt gebruikt om "een groep goede vrienden" te betekenen. Ons concept van cicchetti viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten. Een ideale uitvalsbasis voor groepen, families, vrienden en collega's.

    NEEM CONTACT OP