• GELEGENHEDEN & CATERING

GROEPEN EN EVENEMENTEN

Zorg ervoor dat uw volgende feest of speciale bijeenkomst een moeiteloos succes is en laat het TOZI-team voor u en uw gasten zorgen.

TOZI’s eettafel met 10 zitplaatsen kijkt uit over de open keuken en is perfect voor grotere groepen. Drankarrangementen en menu’s kunnen met het team worden besproken voor een persoonlijk tintje. TOZI Amsterdam kan uiteraard inspelen op eventuele dieetwensen.

Voor grotere partijen is TOZI ook volledig te reserveren. Het restaurant beschikt over 40 zitplaatsen, de bar is perfect voor een groep van 24 personen. Voor meer informatie neemt u contact op met het team. Wij werken graag met u samen om een onvergetelijk evenement te creëren.

 

NEEM CONTACT OP Bekijk Ons Best of TOZI Menu

GELEGENHEDEN

TOZI is misschien wel je nieuwe beste vriend. Of het nu gaat om een familiediner, jubileum, afstudeerfeest, babyshower, of simpelweg een uitje met je beste vrienden… leun achterover, geniet, en laat het TOZI team haar werk doen.

NEEM CONTACT OP
  • EEN VLEUGJE ITALIAANS

    TOZI is een Venetiaans jargon dat liefdevol wordt gebruikt om "een groep goede vrienden" te betekenen. Ons concept van cicchetti viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten. Een ideale uitvalsbasis voor groepen, families, vrienden en collega's.

    NEEM CONTACT OP

×

Celebrate the festive season at TOZI

Let the TOZI team take care of you this festive season with special celebrations on Christmas Eve and New Year's Eve.