• Privé-evenementen

FEESTEN BIJ TOZI

Speciale gelegenheden vragen om een ​​speciale locatie en TOZI is een vriendelijk, gastvrij Venetiaans-Italiaans restaurant en bar waar authentieke Italiaanse cicchetti (kleine schotels) gerechten worden geserveerd die zijn gemaakt om te delen.

De informele stijl van dineren biedt de perfecte omgeving voor elk feest. Wij kunnen groepen ontvangen voor een lunch- of dinerfeest, maar bieden ook op maat gemaakte cicchetti-feesten en borrelarrangementen voor de gasten. Groepen hebben ook de mogelijkheid om het hele restaurant (tot 60 gasten) of de bar te reserveren voor meer informele evenementen.

In lijn met TOZI heeft chef-kok Giacomo drie heerlijke Cicchetti-feestdeelmenu’s samengesteld vanaf € 55.

 

Group Menus Virtual Tour Festive Brochure

SAMENKOMSTEN VOOR ELKE GELEGENHEID

De TOZI Bar biedt gasten een gezellige omgeving om speciale gelegenheden met vrienden te vieren. Er is ruimte voor een receptie met maximaal 50 personen. Er is geen minimale besteding vereist en onze vaste barmanager en chef-kok Giacomo heeft barmenu’s verzorgd waaruit u kunt kiezen.

Group Bar Menus
  • Tozi Festivities

    Feestelijk Voelen?

    Het is nooit te vroeg om uw feestelijke evenement bij TOZI te plannen. Neem vandaag nog contact op met het team om uw evenementidee te bespreken.

    NEEM CONTACT OP