• Een TOZI Valentijn

EEN TOZI VALENTIJN BIJ U THUIS

UITVERKOCHT ~ We willen onze gasten bedanken voor al jullie bestellingen en aanhoudende steun en loyaliteit. Wij wensen jullie een fijn Valentijnsweekend toe!

Het TOZI team staat voor u klaar als u dit jaar een beetje extra hulp nodig heeft in de Cupid arena, door wat extra sprankeling toe te voegen aan uw Valentijnsdag in het comfort van uw eigen huis.

Ervaar een vleugje Italiaanse romantiek met een TOZI Valentijn box voor 2 personen. Chef-kok Luca heeft zorgvuldig een exclusief menu samengesteld om te delen, dat zonder twijfel met veel liefde is gemaakt en waar al onze favorieten in staan met o.a. Burrata, zeebaars en kreeft. Al onze boxen worden geleverd met eenvoudig te volgen instructies, een making-of video en illustraties om een naadloze TOZI-ervaring te garanderen.

 

Voor 90 euro per stel kunt u de box op reservering afhalen in TOZI of upgrade uw box met de TOZI Deluxe Valentijn box voor 130 euro per stel inclusief een fles Champagne.

 

TOZI’s concept van cicchetti viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten. TOZI is beoordeeld door NRC (8) en Parool (8-). Klik op de links om het volledige artikel te lezen.

×

Celebrate the festive season at TOZI

Let the TOZI team take care of you this festive season with special celebrations on Christmas Eve and New Year's Eve.