• PASEN BIJ TOZI

Deze Pasen zijn er een aantal spannende nieuwe creaties voor u om te proberen! Geniet van een gloednieuw lamscottadito gerecht in combinatie met onze overheerlijke papa al pomodoro – een verleidelijke aanvulling op ons voorjaarsmenu dat in april van start gaat. Het malse, sappige lamsvlees samen met de rijke, pittige smaken van de pappa al pomodoro brengen u naar een warme lenteavond in de Middellandse Zee.

Of geniet van een verrukkelijk paasgerecht dat speciaal voor paaszondag is gecreëerd: Tonnarelli met artisjokken en pecorino kaas, de perfecte metgezellen.

Dorstig? Nip aan onze speciale paascocktail voor, tijdens of na uw feestelijke maaltijd: een creatieve draai aan de klassieke Moscow Mule. Deze verfrissende mix bevat mandarijn Napoleon likeur, rozemarijn, steranijs, suikersiroop met sinaasappelsmaak, limoensap en gemberbier, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw paasfeest.

Mis deze speciale paasaanbieding bij Tozi niet! Verzamel uw geliefden, reserveer nu uw tafel en maak van deze Pasen een onvergetelijke ervaring.