• TOZI Wine Tales: A Taste of Piemonte

Kom op 24 mei om 18.30 uur met ons mee terwijl we een gloednieuwe reeks evenementen aftrappen: TOZI Tales en het eerste evenement in deze serie - ‘TOZI Wine Tales: A Taste of Piemonte’. Deze speciale avond neemt gasten mee op een rijke gastronomische reis door de regio Piemonte met onze vrienden van Tamis Wines met perfect gepaarde cicchetti.

Voor dit eerste evenement op 14 mei worden de gasten meegenomen op een gastronomische reis door de regio Piemonte in Italië, in samenwerking met onze vrienden van Tamis Wines. Gasten krijgen de hele avond een selectie wijnen aangeboden om te proeven, naast een scala aan speciaal gecreëerde cicchetti-gerechten van chef-kok Giacomo. Cicchetti omvat gemarineerde ansjovis met ‘Bagnet’-saus en geroosterd briochebrood geserveerd met Gavi, Elio Filippino – Piemonte en kalfswang gestoofd in Barolo-wijn en knolselderpuree geserveerd naast een glas Langhe Nebbiolo, Elio Filippino – Piemonte.

Onze vrienden van Tamis Wines nemen gasten mee bij elke schenking, in een plezierige proefervaring die zelfs de meest veeleisende oenofiel meer zal leren over Piemontese wijnen, en onderzoeken hoe elke delicate en heerlijke smaak de gerechten van Giacomo complimenteert. Tickets kosten €65 pp en zijn inclusief een 5-gangenmenu en 5 glazen wijn. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Reserveer via de Formitable widget door op ‘Reserveer een Tafel’ te klikken. Vergeet niet dat er nog meer in deze serie komt, meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste kaartjes voor toekomstige evenementen te bemachtigen!