TOZI's Menu's
TOZI's Menu's
TOZI's Menu's
TOZI's Menu's
TOZI's Menu's
Food
Menu
The Best of TOZI
Dessert Menu
Menu
VIEW PDFWelkom bij TOZI. Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne Italiaanse gerechten om te delen. -
RAUW -
Tonijntartaar - stracciatella kaas, bloedsinaasappel vinaigrette, zwart perkamentbrood
17
Tartaar van Black Angus - truffel mayonnaise, kwartel eieren, Parmezaanse kaas (GV)
16
Carpaccio van zeebrasem - salty fingers, komkommer, kumquat, citroendressing (GV)
16
-
FRITTI -
Gefrituurde courgette (V) -
9
Huisgemaakte focaccia (V) - citroenmayonaise
22
Soft shell krab - citroenmayonaise
17
-
COUNTER -
-
8
5 pompoenvariaties (V) -
11
Burrata - cherrytomaatjes, tomatenjus, basilicum (V) (GV)
18
Wilde champignon - andjivie, kwartel eieren, parmezaanse kaas, zwarte truffelsalade (V) (GV)
14
Baby-inktvis - spinazie, zwarte inktsaus (GF)
14
Selectie van Italiaanse vleeswaren -
21
Selectie van Italiaanse kaas -
16
Prosciutto Parma Ham - 24 maanden gerijpt (GV) (100g)
-
PASTA & SOUPEN -
Ravioli van buffelricotta - verse truffel (V)
15/25
Paccheri Verrigni - krab, cherrytomaatjes, knoflook, chili 80/150gr
18/38
Maccheroncini pasta - gestoofde ossenstaart, Parmezaanse selderie, donkere cacaopoeder 80/150gr
13/24
Champignonsoep - Parmezaanschuim, zout croissant (V)
10
-
GEGRILD & GEBAKKEN CICCHETTI -
Aubergine Parmigiana stijl (V) -
13
Sint-jakobsschelpen - bimi, ‘nduja sauce, kruidenolie (GV)
14
Guinea fowl - mashed sweet potatoes, truffle jus (GV)
Kabeljauw op Romeinse wijze (GV) -
14
-
-
GROOT OM TE DELEN - gebakken aardappelen, knoflookolie met kruiden (GV)
50
Tonnarelli (200g), "Cacio e Pepe" (V) - voeg truffel toe +7
Gebakken zeetong - citroenboter-peterseliesaus
55
-
-
BIJGERECHTEN - kruidenolie (V) (GV)
6
Groene Salade (V) GV) -
6
Bimi, chili, knoflook (V) (GV) -
Babyspinazie - geschaafde parmezaanse kaas, citroendressing (V) (GV)
7
-
The Best of TOZI
VIEW PDFOntdek onze TOZI favorieten met dit speciale Best of TOZI Menu. -
Huisgemaakte focaccia -
Black Angus tartaar - truffelmayonaise, kwarteleitje, Parmezaan
Burrata - kersttomaatjes, tomatenjus, basilicum
Carpaccio van zeebrasem - zeekraal, komkommer, kumquat, citroendressing
Gavi, Ellio Filippino - Piemonte
9
Tonnarelli "Cacio e Pepe" & zwarte truffel -
Langhe Chardonnay 'Scapulin' Giuseppe Cortese - Piemonte
15.50
Coquilles - bimi, 'nduja saus, kruidenolie
Gestoofde lamsschouder - wortelen, koffiejus
Chianti Classico Riserva 'Lodolalo', Castelvecchi - Toscane
12.50
Rum baba - sinaasappelcompote, bloedsinaasappel sorbet, slagroom
Tiramisu -
Verduzzo Passito 'Soandre', Bosco del Merlo - Veneto
8.50
Dessert Menu
VIEW PDFDESSERTS -
Tiramisu -
10
Affogato vanille & hazelnoot -
9
Chocolade 3 manieren -
11
Rum baba - sinaasappelcompote, bloedsinaasappelsorbet, slagroom
10
Ambachtelijk ijs en sorbet (GF) -
10
electie van Italiaanse kazen -
16
-
DESSERT COCKTAILS -
Sgroppino -
11
Tiramisu Cocktail - Havana Club rum, Kahlúa, Frangelico, vanillecrème
13
Espresso Martini - Ketel 1 vodka, Kahlúa, Buscaglione espresso, suikersiroop (alcoholvrij verkrijgbaar 9)
13
-
DESSERT WIJN -
Verduzzo Passito 'Soandre' - Bosco del Merlo, 2018, Veneto
8.5
-
AMARI -
Vat gerijpte Amaro TOZI -
8
Amaro Averna -
6
Amaro Del Capo -
Amaro Montenegro -
6
-
GRAPPA -
Grappa di Amarone -
9
Grappa di Moscato -
8
Grappa di Nebbiolo da Barolo -
8.5
Drink
Wine
Bubbels & Champagne
Bar menu
Koffie & frisdranken
Wine
WHITE WINE -
glass/bottle
Chardonnay 'Lafoa' Colterenzio - Tretino
- / 110
Pinot bianco, Coli Orientali Zorzettig - Friuli
- / 59
Sauvignon Blanc ‘Turranio’, Bosco del Merlo - Friuli
- / 42
Soave ‘Netrroir’, Corte Mainente - Veneto
- / 35
Pinot Grigio 'Tudajo', Bosco del Merlo - Veneto
8.5 / 40
Gavi, Elio Filippino - Piemonte
42 / 9
Langhe Chardonnay 'Scapulin' Giuseppe Cortese - Piemonte
75 / 15.5
Sauvignon Langhe, Parusso - Piemonte
- / 98
Verdicchio di Matelica Provima - Marche
- / 42
Greco di Tufo, Borgondangelo - Marche
Trebbiano Spoletino, Boscale - Umbria
- / 55
Di Sipio bianco Falanghina, Pecorino & Trebbiano delle Colina - Abruzzo
10.5 / 50
- Campania
Chardonnay 'Numen', Paolo Leo - Puglia
- / 45
Fiano 'Cala Luna', Paolo Leo - Puglia
- / 32
Etna Bianco, Generazione Alessandro - Sicilia
- / 77
ORANGE WINE Cataratto 'AV01' Cantina Rallo - Sicilia
- / 99
Vermentino di Gallura 'Brino', Cantina Pedres - Sardegna
- / 98
-
ROSÉ WINE -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - Veneto
7.5 / 33
Cerasuolo Di Sipio 'Setterose' Montepulciano - Abruzo
- / 55
-
RED WINE -
Pinot Nero Colli Orientali Zorzettig - Friuli
Cabernet Franc, Zorzettig - Friuli
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - Veneto
9 / 40
Valpolicella Classico Superiore, Recchia - Veneto
- / 48
Amarone della Valpolicella Classico 'Ca Bertoldi', Recchia - Veneto
- / 105
Paladin Syrah - Veneto
- / 48
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - Piemonte
- / 55
Barbera d'Alba 'Vigna Veja' Elio Filippino - Piemonte
- / 50
Barolo 'La Morra', Elio Filippino - Piemonte
- / 100
Barbaresco 'Serra Capelli' Elio Filippino - Tuscany
- / 115
- Tuscany
15.5 / 75
Vino Nobile Montepulciano, Bindella - Tuscany
- / 55
Dodici Uve, Paradiso di Frassina - Tuscany
12.5 / 60
Brunello di Montalcino 'Ella Palaazzesi - Tuscany
Rosso di Montefalco, Bocale - Umbria
- / 60
Sangiovese & Montelpulciano, Rosso Piceno, Cocci Grifoni 'Tarra' - Marche
- / 45
Negroamaro ‘Orfeo’, Paolo Leo - Puglia
- / 45
Etna Rosso 'Croceferro' Generazione Alessandro - Puglia
8.5 / 39
Nero d'Avola 'Donnata', Alessandro Camporeale - Sicilia
10.5 / 48
- Sicilia
- / 75
-
DESSERT WINE -
Verduzzo Passito ‘Soandre’, Bosco del Merlo -
- / 75
-
Bubbels & Champagne
BUBBELS -
glas/fles
Prosecco Spumante Millesimato, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8 / 38
Rosé Spumante, Bosco del Merlo - NV, Veneto
- / 38
La Montina Brut Franciacorta - NV, Lombardy
14 / 70
Gimonnet Gonet Blanc de Blancs - NV, France
- / 80
Ruinart Blanc de Blancs - France
- / 170
Bar menu
VIEW PDFSPRITZ -
Aperol Spritz - Aperol, prosecco, soda, sinaasappel
9.5
Rosa Spritz - Quaglia Rosa, Quaglia Bergamotto, limoen, prosecco, soda
Campari Spritz - Campari, prosecco, soda
9.5
Orange fizz - Starlino aperitivo orange, prosecco, soda
9.5
-
NEGRONI -
Barrel-Aged Negroni - TOZI's geheime recept gerijpt in eigen vat
12
Royal Mistake - Campari, antica formula carpano, prosecco
11
Limited Edition - Del Professore Rosso Vermouth, del Professore Madame gin, Campari
13
II Padrone - Gin Del Professore, Italicus, Vermouth Mancino secco
14.5
-
SIGNATURE COCKTAILS -
Cucumber & Basil Martini - Infused Gordon's Gin, Vermouth Mancino Bianco, lime juice
13
Smoke Away - Smoked Maker's Mark, Antica Formula, Luxardo, Concentrado de Agave
15
Bella Signorina - Grappa Nonnino, Quaglia Rosa Liqueur, Heering
The Traveller - Tequila Olmeca, Chambord, Heering, cranberry juice
15
-
-
G&T's -
Prince of Scotland - Hendrick's Gin, Fentimans herbal tonic, komkommer, witte peper
Madame Fraise - Del Professore Madame Gin, Fever Tree clementine tonic, framboos, kaneelstok
14
Monsieur Gingembre - Del professore Monsieur Gin, Fentimans herbal tonic, gember, mint
14
Mediterraneo - Malfy Gin Originale, Fever Tree Mediterranean tonic, thyme, cardamom seeds
14
-
WITTE WIJN -
GLAS/FLES
Chardonnay "Numen", Paolo Leo - 2019, Puglia
9.5 / 45
Pecorino ‘Collemorino’, Barba - 2019, Abruzzo
Soave Netrroir, Corte Mainente - 2017, Veneto
10.5 / 50
Pinot Grigio, Bosco del Merlo, Tudajo - 2019, Veneto
11 / 55
-
ROSÉ WIJN -
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2016, Veneto
7 / 33
-
RODE WIJN -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2019, Veneto
6.5 / 30
Montepulciano d'Abruzzo DOC, Colle Marino Barba - 2018, Abruzzo
7.5 / 35
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Friulli
-
-
BUBBELS -
Prosecco Spumante Millesimato Bosco del Merlo - 2018, Veneto
7 / 35
-
TAPBIER -
-
4
Peroni large -
7
Grolsch Weizen -
Grolsch IPA small -
4.5
-
BIER OP FLES -
Peroni -
5
Peroni Libera 0.0 -
6
Corona -
Strongbow cider -
6
-
RUM -
Diplomatico Reserva -
10
Appleton Estate 12yr -
8
Zacapa 23yr -
Union 55 -
9
The Kraken -
11
Havana Club 3yr -
Havana Club 7yr -
7
Sagatiba cachaca -
6
-
MOCKTAILS -
11
Herbal Tonic - Seedlip Garden 108, Fever-Tree Elderflower tonic, komkommer, munt
11
Citrus Tonic - Seedlip Grove 42, Fever-Tree Clementine tonic, gedehydrateerde citrusvruchten
Exotic Garden - Seedlip Garden 108, ananassap, passievruchtensiroop
10
-
WHISKY -
Laphroaig Quarter Cask -
14
Glenmorangie 10 jaar -
10
Kilkerran 12 jaar -
11
The Glenlivet Reserve -
11
Glenkichie 12 jaar -
10
Talisker skye -
11
Ballantine’s -
6
Johnnie Walker Red Label -
Johnnie Walker Black Label -
8
Chivas Regal 12 jaar -
7
Maker’s Mark -
6
Bulleit Rye -
6
Bulleit Bourbon -
7
Jack Daniel’s -
6
Proper No.Twelve -
8
Nikka from the barrel -
13
Koffie & frisdranken
KOFFIE -
Espresso -
3
Americano -
3
Dubbele Espresso -
4.5
Espresso Macchiato -
3.5
Flat White -
4
Cappuccino -
4
Caffe Latte -
4
Latte Macchiato -
4
Warme chocolademelk -
4
Likeurkoffie -
7
-
FRISDRANKEN -
Coca cola -
3
Fanta -
3
Sprite -
3
Fuze Ice Tea -
3
Fever Tree tonic -
4
Fever Tree ginger beer -
4
Fever Tree ginger ale -
4
Fentimans Herbal Tonic -
4
Royal Club Soda Water -
3
Acqua Panna 750ml -
6
San Pellegrino 750ml -
6

Giacomo komt oorspronkelijk uit Italië en brengt veel kennis, passie en ervaring mee naar TOZI. Met een sterke 20-jarige achtergrond in luxe hotels en restaurants, heeft zijn liefde voor koken hem van Rome naar Bermuda, Londen, Parijs en uiteindelijk Amsterdam gebracht. Zijn passie ligt in de eenvoud en finesse van het gebruik van slechts een paar kwaliteitsingrediënten om voor elk gerecht een emotionele culinaire reis te creëren. Met een constant verlangen om zijn keuken te verbeteren, streeft hij er altijd naar om de ervaring van elke gast authentiek en speciaal te maken.
Chef-kok Giacomo Tasca

