• Maak kennis met het TOZI team

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Het team van TOZI Amsterdam is gepassioneerd door de Italiaanse keuken, gebruikt de meest verse ingrediënten en biedt een ongeëvenaarde eetervaring.

JOIN THE TEAM

Stefano Assente

Chef-kok

Stefano is TOZI’s chef-kok, opgegroeid in Toscane. Hoewel hij een echte Italiaan in hart en nieren is, heeft hij 13 jaar in het buitenland gewoond om te genieten van verschillende eetculturen en levensstijlen – te beginnen in Moskou, daarna Parijs en sinds de laatste 9 jaar is Amsterdam zijn tweede thuis. Stefano is enthousiast, gedreven, creatief, met een brutaal gevoel voor humor en heeft een oog voor detail. Een echte perfectionist! Stefano combineert zijn passie voor het mengen van ingrediënten en liefde voor de Italiaanse keuken, met de verfijning die vaak wordt gezien in de Franse keuken om de beste regionale recepten te creëren. Zoals Stefano het zou zeggen: "Eten is net als liefde, je wilt alleen maar meer en meer". Hongerig?

Stefano Cattelan

Restaurant & Bar Manager

Stefano is TOZI’s Restaurant & Bar Manager. Geboren en getogen in Veneto, Noord-Italië, waar hij van jongs af aan opgegroeid is met liefde en passie voor wijnen en goed eten. Dit bracht Stefano naar het buitenland, waar hij meer dan 15 jaar in de horeca heeft gewerkt. Te beginnen in Londen, daarna Bulgarije, Dubai, Californië, Zuid-Afrika, Milaan en sinds kort in Amsterdam. Zijn karakter is ook zeker niet te missen, zijn enthousiasme, positiviteit en het karakter van een echte Italiaan, maakt TOZI helemaal compleet. Je zou bijna zeggen een perfectionist, maar tegelijkertijd bescheiden. Een familieman die ervan houdt zijn vrije tijd door te brengen met zijn gezin, het koken van een goede maaltijd en het kiezen van uitstekende flessen wijnen. Zijn favoriete wijn? Franciacorta.

Quote Marks Icon
  • Eten is net als liefde, je wilt alleen maar meer en meer!

    Chef-kok Stefano Assente

Previous Slide
Next Slide