-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
Food
Menu
The Best of TOZI
Dessert Menu
Private: Cicchetti Feast Menu (vanaf 6 personen)
-
Menu
VIEW PDFWelkom bij TOZI. Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne Italiaanse gerechten om te delen. -
RAUW -
Rode Siciliaanse garnalen (GV) - 43
Tartaar van Black Angus - ansjovismayonaise, peperone crusco poeder (GV)
15
Carpaccio van zeebrasem - salty fingers komkommer, kumquat, citroendressing (GV)
15
-
FRITTI -
Gefrituurde courgette (V) -
9
Huisgemaakte focaccia (V) - citroenmayonaise
11
-
-
8
- cherrytomaatjes, tomatenjus, basilicum (V) (GV)
18
Burrata - buffelmozzarella, zongedroogde tomaat, baby romainse sla (V) (GV)
14
- rucola, Grana Padano, citroen (GV)
12
Selectie van Italiaanse vleeswaren -
22
Bresaola - meloen (GV)
21
Culatello 60/100gr (GV) -
16/29
Verse buffelricotta 125gr (V) (GV) -
14
-
PASTA & SOUPEN -
- verse truffel (V)
15/25
Ravioli van buffelricotta, verse truffel (V) Paccheri Verrigni - krab, cherrytomaatjes, knoflook, chili 80/150gr
17/34
Verse maccheroncini - lamsspek, witlof, rode ui, Pecorino kaas 80/150gr
10/18
Seizoensgroenten soep (VG) -
-
19 -
Ravioli van buffelricotta -
13
Gegrilde octopus - Padrón-peper, yogurt dressing (GV)
19
Scharrel baby kippetje - knoflookolie met kruiden (GV)
12
Gegrilde zwaardvis - kappertjes-citroensaus (GV)
17
-
-
GROOT OM TE DELEN - truffel toevoegen +5
Tonnarelli (200g), "Cacio e Pepe" (V) - venusschelpen, knoflook, chili, peterselie
42
Dry-aged gegrilde rib-eye, - rozemarijn- knoflookolie (GV)
64
Gegrilde zeebrasem - peterselieolie, 1/2 geroosterde citroen (GV)
52
-
-
BIJGERECHTEN -
6
Groene salade (V) (GV) -
6
Caponata van gemengde groenten (V) -
9,5
Tomaat, rode ui, basilicum (V) (GV) -
6,5
Groene bonen, citroendressing (V) (GV) -
9
-
-
The Best of TOZI
VIEW PDFOntdek onze TOZI favorieten met dit speciale Best of TOZI Menu. -
Huisgemaakte focaccia -
Culatello -
Burrata - cherrytomaatjes, tomatenjus, basilicum
Carpaccio van zeebrasem - salty fingers, komkommer, kumquat, citroendressing
Tonnarelli "Cacio e Pepe" & zomertruffel -
Gegrilde octopus - Padrón-peper, yogurt dressing
Scharrel baby kippetje - knoflookolie met kruiden, geroosterde aardappelen
Aardbeisalade - basilicum, limoen sorbet, 25 jaar oude balsamicoazijn
Tiramisu -
-
Dessert Menu
VIEW PDFDESSERTS -
Tiramisu -
10
Pistach-misu -
11
Affagato vanille en hazelnoten -
9
Aardbeiensalade - basilicum, limoen sorbet, 25 jaar oude balsamicoazijn (GV)
11
Ambachtelijk ijs and sorbet (GV) -
7
Chocoladetaart - chocoladekruimels, vanilla-ijs, framboos
10
Selectie van Kazen -
15
-
DESSERT COCKTAILS -
Sgroppino -
11
Tiramisu Cocktail - Havana Club rum, Kahlúa, Frangelico, vanille crème (alcoholvrij verkrijgbaar 9)
13
Espresso Martini - Ketel 1 vodka, Kahlúa, Buscaglione espresso, suikersiroop (alcoholvrij verkrijgbaar 9)
13
-
GRAPPA -
Grappa di Amarone -
7
Grappa di Moscato -
6
Grappa di Nebbiolo da Barolo -
6.5
-
AMARI -
Amaro TOZI -
8
Amaro Averna -
6
Amaro Del Capo -
6
Amaro Montenegro -
6
-
DESSERT WIJN -
Verduzzo Passito 'Soandre', Bosco del Merlo, 2018, Veneto -
8.5
-
Private: Cicchetti Feast Menu (vanaf 6 personen)
VIEW PDFGroepsmenu vanaf 6 personen. -
-
Huisgemaakte Focaccia Broodmand -
Tonijntartaar - avocado, radijs
Vitello tonnato -
Rundercarpaccio - hazelnoot, peer, pecorino
Caponata -
Octopuspolpette - tomatensaus, bleekselderij
Lamsragout pappardelle - tuinbonen, pecorino
Kabeljauw - wortelgroenten
Pannacotta - bessen
Selectie van kazen -
Drink
Wine
Bubbels & Champagne
Bar menu
Koffie & frisdranken
-
Wine
WHITE WINE -
glass/bottle
Pecorino ‘Colle Morino’, Barba - 2019, Abruzzo
6.5 / 30
Fiano ‘Cala Luna’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 32
Verdicchio Castelli di Jesi, Mancini - 2020, Marche
- / 35
Langhe Arneis, Luca Bosio - 2018, Piemonte
- / 35
Pinot Grigio 'Tudajo', Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8.5 / 40
Vermentino di Gallura ‘Brino’, Cantina Pedres - 2019, Sardegna
- / 38
Gavi, Elio Filippino - 2020, Piemonte
- / 42
Sauvignon Blanc ‘Turranio’, Bosco del Merlo - 2020, Friuli
- / 42
Chardonnay ‘Numen’ Paolo Leo - 2020, Puglia
9.5 / 45
Greco di Tufo, Borgondangelo - 2020, Campania
- / 48
Trebbiano d`Abruzzo ‘Notàri’, Nicodemi - 2018, Abruzzo
- / 50
Soave ‘Netrroir’, Corte Mainente - 2019, Veneto
10.5 / 50
Weissburgunder 'Festival', Cantina Meran - 2020, Alto Adige
- / 52
Lugana 'Campo Argilla', I Campi - 2019, Veneto
- / 55
Grillo 'Vigna Mandranova', Alessandro Camporeale - 2020, Sicilia
- / 65
-
FINEST WHITE WINE -
Sauvignon Langhe, Parusso - 2017, Piemonte
- / 98
Chardonnay ‘Lafoa’, Colterenzio - 2019, Trentino
- / 110
-
ROSÉ WINE -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
7.5 / 33
-
RED WINE -
Montepulciano d’Abruzzo ‘Colle Morino’, Barba - 2020, Abruzzo
6 / 30
Cabernet Franc, Zorzettig - 2019, Friuli
7.5 / 35
Primitivo di Manduria ‘Passo Del Cardinale’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 39
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2018, Veneto
8.5 / 40
Negroamaro ‘Orfeo’, Paolo Leo - 2018, Puglia
- / 45
Valpolicella Classico Superiore, Recchia - 2018, Veneto
- / 48
Barbera d’Alba ‘Vigna Veja’, Filippino - 2019, Piemonte
- / 50
Nero d'Avola 'Donnatá', Alessandro Camporeale - 2018, Sicilia
- / 48
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Piemonte
11 / 55
Blauwburgunder 'Festival', Cantine Meran - 2019, Alto Adige
- / 55
Chianti Classico Riserva ‘Lodolaio’, Castelvecchi - 2016, Tuscany
- / 60
Vino Nobile Montepulciano, Bindella - 2018, Toscana
- / 60
Dodici Uve, Paradiso di Frassina - 2016, Tuscany
- / 70
Etna Rosso 'Croceferro', Generazione Alessandro - 2018, Sicilia
- / 75
Brolo di Campofiorin Oro, Masi - 2015, Veneto
- / 75
-
FINEST RED WINE -
Brunello di Montalcino 'MozArt', Il paradiso di Frassina - 2014, Toscana
- / 98
Barolo ‘La Morra’, Elio Filippino - 2016, Piemonte
- / 100
Amarone della Valpolicella Classico ‘Ça Bertoldi’, Recchia - 2015, Veneto
- / 105
-
Bubbels & Champagne
BUBBELS -
glas/fles
Prosecco Spumante Millesimato, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8 / 38
Rosé Spumante, Bosco del Merlo - NV, Veneto
- / 38
La Montina Brut Franciacorta - NV, Lombardy
14 / 70
Gimonnet Gonet Blanc de Blancs - NV, France
- / 80
Ruinart Blanc de Blancs - France
- / 170
-
Bar menu
VIEW PDFSPRITZ -
Aperol Spritz - Aperol, prosecco, soda, sinaasappel
9.5
Rosa Spritz - Quaglia Rosa, Quaglia Bergamotto, limoen, prosecco, soda
Campari Spritz - Campari, prosecco, soda
9.5
Orange fizz - Starlino aperitivo orange, prosecco, soda
9.5
-
NEGRONI -
Barrel-Aged Negroni - TOZI's geheime recept gerijpt in eigen vat
12
Royal Mistake - Campari, antica formula carpano, prosecco
11
Limited Edition - Del Professore Rosso Vermouth, del Professore Madame gin, Campari
13
II Padrone - Gin Del Professore, Italicus, Vermouth Mancino secco
14.5
-
SIGNATURE COCKTAILS -
Cucumber & Basil Martini - Infused Gordon's Gin, Vermouth Mancino Bianco, lime juice
13
Smoke Away - Smoked Maker's Mark, Antica Formula, Luxardo, Concentrado de Agave
15
Bella Signorina - Grappa Nonnino, Quaglia Rosa Liqueur, Heering
The Traveller - Tequila Olmeca, Chambord, Heering, cranberry juice
15
-
-
G&T's -
Prince of Scotland - Hendrick's Gin, Fentimans herbal tonic, komkommer, witte peper
Madame Fraise - Del Professore Madame Gin, Fever Tree clementine tonic, framboos, kaneelstok
14
Monsieur Gingembre - Del professore Monsieur Gin, Fentimans herbal tonic, gember, mint
14
Mediterraneo - Malfy Gin Originale, Fever Tree Mediterranean tonic, thyme, cardamom seeds
14
-
WITTE WIJN -
GLAS/FLES
Chardonnay "Numen", Paolo Leo - 2019, Puglia
9.5 / 45
Pecorino ‘Collemorino’, Barba - 2019, Abruzzo
Soave Netrroir, Corte Mainente - 2017, Veneto
10.5 / 50
Pinot Grigio, Bosco del Merlo, Tudajo - 2019, Veneto
11 / 55
-
ROSÉ WIJN -
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2016, Veneto
7 / 33
-
RODE WIJN -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2019, Veneto
6.5 / 30
Montepulciano d'Abruzzo DOC, Colle Marino Barba - 2018, Abruzzo
7.5 / 35
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Friulli
-
-
BUBBELS -
Prosecco Spumante Millesimato Bosco del Merlo - 2018, Veneto
7 / 35
-
TAPBIER -
-
4
Peroni large -
7
Grolsch Weizen -
Grolsch IPA small -
4.5
-
BIER OP FLES -
Peroni -
5
Peroni Libera 0.0 -
6
Corona -
Strongbow cider -
6
-
RUM -
Diplomatico Reserva -
10
Appleton Estate 12yr -
8
Zacapa 23yr -
Union 55 -
9
The Kraken -
11
Havana Club 3yr -
Havana Club 7yr -
7
Sagatiba cachaca -
6
-
MOCKTAILS -
11
Herbal Tonic - Seedlip Garden 108, Fever-Tree Elderflower tonic, komkommer, munt
11
Citrus Tonic - Seedlip Grove 42, Fever-Tree Clementine tonic, gedehydrateerde citrusvruchten
Exotic Garden - Seedlip Garden 108, ananassap, passievruchtensiroop
10
-
WHISKY -
Laphroaig Quarter Cask -
14
Glenmorangie 10 jaar -
10
Kilkerran 12 jaar -
11
The Glenlivet Reserve -
11
Glenkichie 12 jaar -
10
Talisker skye -
11
Ballantine’s -
6
Johnnie Walker Red Label -
Johnnie Walker Black Label -
8
Chivas Regal 12 jaar -
7
Maker’s Mark -
6
Bulleit Rye -
6
Bulleit Bourbon -
7
Jack Daniel’s -
6
Proper No.Twelve -
8
Nikka from the barrel -
13
-
Koffie & frisdranken
KOFFIE -
Espresso -
3
Americano -
3
Dubbele Espresso -
4.5
Espresso Macchiato -
3.5
Flat White -
4
Cappuccino -
4
Caffe Latte -
4
Latte Macchiato -
4
Warme chocolademelk -
4
Likeurkoffie -
7
-
FRISDRANKEN -
Coca cola -
3
Fanta -
3
Sprite -
3
Fuze Ice Tea -
3
Fever Tree tonic -
4
Fever Tree ginger beer -
4
Fever Tree ginger ale -
4
Fentimans Herbal Tonic -
4
Royal Club Soda Water -
3
Acqua Panna 750ml -
6
San Pellegrino 750ml -
6

-
Giacomo komt oorspronkelijk uit Italië en brengt veel kennis, passie en ervaring mee naar TOZI. Met een sterke 20-jarige achtergrond in luxe hotels en restaurants, heeft zijn liefde voor koken hem van Rome naar Bermuda, Londen, Parijs en uiteindelijk Amsterdam gebracht. Zijn passie ligt in de eenvoud en finesse van het gebruik van slechts een paar kwaliteitsingrediënten om voor elk gerecht een emotionele culinaire reis te creëren. Met een constant verlangen om zijn keuken te verbeteren, streeft hij er altijd naar om de ervaring van elke gast authentiek en speciaal te maken.
Chef-kok Giacomo Tasca

