-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
Food
Menu
The Best of TOZI
Dessert Menu
Cicchetti Feast Menu (vanaf 6 personen)
-
Menu
VIEW PDFWelkom bij TOZI. Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne Italiaanse gerechten om te delen. -
RAUW -
boek nu
Rundercarpaccio - Hazelnoot, peer, pecorino
18
Tartaar van Tonijn -
17
- Avocado, radijs
19
Burrata - Tomaat, baby gem, olijven (GF) (V)
-
16
OM MEE TE STARTEN -
Huisgemaakte focaccia (V) -
7
Caponata -
14
Octopuspolpette - Tomatensaus, bleekselderij
14
Selectie van vleeswaren -
19
Courgette fritti (V) -
9
Kabeljauwkroketten - Limoenbieslook-aioli
13
-
PASTA & SOUPEN -
Buffalo ricotta raviolli - Truffel
15/21.5
Paccheri - Octopusragout, paprika
21
Lamsragout pappardelle - Tuinbonen, Pecorino pepato, gefrituurde salle
18
Wortelsoep - Mascarpone, prei, chili
16
-
13
GEGRILD & GEBAKKEN -
Aubergine Parmigiana (V) (GF) -
13
Zeebars - Gefrituurde en gemarineerde courgette, munt
18
Lamskoteletten - Knolselderijpuree, geroosterde poempoen (GF)
Rundvlees tournedous - Aardappelpuree, baby wortelen (GF)
23
Kabeljauw - Wortengroenten (GF)
-
21
GROOT OM TE DELEN -
Tonnarelli "Cacio e Pepe" (200g) (V) -
42
Linguine met kreeft 250g - Knoflook, chili
59
Gegrilde Black Angus Bavette 600g - Krieltjes, groene salade (GF)
50
-
BIJGERECHTEN -
Groenesalade (V) (GF) -
6
Geroosterde krieltjes (V) (GF) -
8
Geroosterde pompoen (V) (GF) -
8
-
-
-
-
The Best of TOZI
VIEW PDFOntdek onze TOZI favorieten met dit speciale Best of TOZI Menu. -
-
Huisgemaakte Focaccia Broodmand -
Selectie van Vleeswaren -
Burrata - Gegrilde baby gem, Tomaten
Zucchini fritti - Bleekselderij, Haricot Verts, Kappertjes, Aardappelen, Olijven, Waterkers
Kabeljauwkroketten - Limoen, Bieslook, Aioli
Tonnarelli - "Cacio e Pepe'"
Zeebaars - Gemarineerde Courgette, Mint
Sgroppino -
Tiramisu -
-
Dessert Menu
VIEW PDFDESSERTS -
Panna Cotta met bessen -
10
TOZI Affogato -
11
Tiramisu -
10
Ambachtelijk ijs en sorbetijs -
9
Selectie van Kazen -
16
-
DESSERT COCKTAILS -
Sgroppino -
9
Rum Appleton Estate 12 Jaar - Kahlua, 13 Frangelico, Vanilleslroop, Room
13
Espresso Buscaglione - Ketel One Vodka, Tonka Siroop
14
-
GRAPPA -
Grappa di Amarone -
7
Grappa di Moscato -
6
-
-
AMARI -
6
Amaro TOZI -
8
Amaro Averna -
6
Amaro del Capo -
6
-
Cicchetti Feast Menu (vanaf 6 personen)
VIEW PDFGroepsmenu vanaf 6 personen. -
-
Huisgemaakte Focaccia Broodmand -
Tonijntartaar - avocado, radijs
Vitello tonnato -
Rundercarpaccio - hazelnoot, peer, pecorino
Caponata -
Octopuspolpette - tomatensaus, bleekselderij
Lamsragout pappardelle - tuinbonen, pecorino
Kabeljauw - wortelgroenten
Pannacotta - bessen
Selectie van kazen -
Drink
Wine
Bubbels & Champagne
Bar menu
Koffie & frisdranken
-
Wine
WHITE WINE -
glass/bottle
Pecorino ‘Colle Morino’, Barba - 2019, Abruzzo
6.5 / 30
Fiano ‘Cala Luna’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 32
Verdicchio Castelli di Jesi, Mancini - 2020, Marche
- / 35
Langhe Arneis, Luca Bosio - 2018, Piemonte
- / 35
Pinot Grigio 'Tudajo', Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8.5 / 40
Vermentino di Gallura ‘Brino’, Cantina Pedres - 2019, Sardegna
- / 38
Gavi, Elio Filippino - 2020, Piemonte
- / 42
Sauvignon Blanc ‘Turranio’, Bosco del Merlo - 2020, Friuli
- / 42
Chardonnay ‘Numen’ Paolo Leo - 2020, Puglia
9.5 / 45
Greco di Tufo, Borgondangelo - 2020, Campania
- / 48
Trebbiano d`Abruzzo ‘Notàri’, Nicodemi - 2018, Abruzzo
- / 50
Soave ‘Netrroir’, Corte Mainente - 2019, Veneto
10.5 / 50
Weissburgunder 'Festival', Cantina Meran - 2020, Alto Adige
- / 52
Lugana 'Campo Argilla', I Campi - 2019, Veneto
- / 55
Grillo 'Vigna Mandranova', Alessandro Camporeale - 2020, Sicilia
- / 65
-
FINEST WHITE WINE -
Sauvignon Langhe, Parusso - 2017, Piemonte
- / 98
Chardonnay ‘Lafoa’, Colterenzio - 2019, Trentino
- / 110
-
ROSÉ WINE -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
7.5 / 33
-
RED WINE -
Montepulciano d’Abruzzo ‘Colle Morino’, Barba - 2020, Abruzzo
6 / 30
Cabernet Franc, Zorzettig - 2019, Friuli
7.5 / 35
Primitivo di Manduria ‘Passo Del Cardinale’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 39
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2018, Veneto
8.5 / 40
Negroamaro ‘Orfeo’, Paolo Leo - 2018, Puglia
- / 45
Valpolicella Classico Superiore, Recchia - 2018, Veneto
- / 48
Barbera d’Alba ‘Vigna Veja’, Filippino - 2019, Piemonte
- / 50
Nero d'Avola 'Donnatá', Alessandro Camporeale - 2018, Sicilia
- / 48
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Piemonte
11 / 55
Blauwburgunder 'Festival', Cantine Meran - 2019, Alto Adige
- / 55
Chianti Classico Riserva ‘Lodolaio’, Castelvecchi - 2016, Tuscany
- / 60
Vino Nobile Montepulciano, Bindella - 2018, Toscana
- / 60
Dodici Uve, Paradiso di Frassina - 2016, Tuscany
- / 70
Etna Rosso 'Croceferro', Generazione Alessandro - 2018, Sicilia
- / 75
Brolo di Campofiorin Oro, Masi - 2015, Veneto
- / 75
-
FINEST RED WINE -
Brunello di Montalcino 'MozArt', Il paradiso di Frassina - 2014, Toscana
- / 98
Barolo ‘La Morra’, Elio Filippino - 2016, Piemonte
- / 100
Amarone della Valpolicella Classico ‘Ça Bertoldi’, Recchia - 2015, Veneto
- / 105
-
Bubbels & Champagne
BUBBELS -
glas/fles
Prosecco Spumante Millesimato, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8 / 38
Rosé Spumante, Bosco del Merlo - NV, Veneto
- / 38
La Montina Brut Franciacorta - NV, Lombardy
14 / 70
Gimonnet Gonet Blanc de Blancs - NV, France
- / 80
Ruinart Blanc de Blancs - France
- / 170
-
Bar menu
VIEW PDFSPRITZ -
Aperol Spritz - Aperol, prosecco, soda, sinaasappel
9.5
Rosa Spritz - Quaglia Rosa, Quaglia Bergamotto, limoen, prosecco, soda
11
Campari Spritz - Campari, prosecco, soda
9.5
Orange fizz - Starlino aperitivo orange, prosecco, soda
9.5
-
NEGRONI -
Barrel-Aged Negroni - TOZI's geheime recept gerijpt in eigen vat
12
Royal Mistake - Campari, antica formula carpano, prosecco
11
Limited Edition - Del Professore Rosso Vermouth, del Professore Madame gin, Campari
13
II Padrone - Gin Del Professore, Italicus, Vermouth Mancino secco
14.5
-
SIGNATURE COCKTAILS -
Cucumber & Basil Martini - Infused Gordon's Gin, Vermouth Mancino Bianco, lime juice
13
Smoke Away - Smoked Maker's Mark, Antica Formula, Luxardo, Concentrado de Agave
14
Bella Signorina - Grappa Nonnino, Quaglia Rosa Liqueur, Heering
15
The Traveller - Tequila Olmeca, Chambord, Heering, cranberry juice
15
-
G&T's -
Prince of Scotland - Hendrick's Gin, Fentimans herbal tonic, komkommer, witte peper
Madame Fraise - Del Professore Madame Gin, Fever Tree clementine tonic, framboos, kaneelstok
Monsieur Gingembre - Del professore Monsieur Gin, Fentimans herbal tonic, gember, mint
14
Mediterraneo - Malfy Gin Originale, Fever Tree Mediterranean tonic, thyme, cardamom seeds
14
-
WITTE WIJN -
GLAS/FLES
Chardonnay "Numen", Paolo Leo - 2019, Puglia
9.5 / 45
Pecorino ‘Collemorino’, Barba - 2019, Abruzzo
6.5 / 30
Soave Netrroir, Corte Mainente - 2017, Veneto
10.5 / 50
Pinot Grigio, Bosco del Merlo, Tudajo -
11 / 55
- 2019, Veneto
ROSÉ WIJN -
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2016, Veneto
7 / 33
-
RODE WIJN -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2019, Veneto
Montepulciano d'Abruzzo DOC, Colle Marino Barba - 2018, Abruzzo
7.5 / 35
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Friulli
-
-
BUBBELS -
Prosecco Spumante Millesimato Bosco del Merlo - 2018, Veneto
7 / 35
-
TAPBIER -
-
4
Peroni large -
Grolsch Weizen -
7
-
4.5
Grolsch IPA small -
BIER OP FLES -
Peroni -
5
Peroni Libera 0.0 -
Corona -
6
-
6
Strongbow cider -
RUM -
Diplomatico Reserva -
Appleton Estate 12yr -
10
Zacapa 23yr -
8
Union 55 -
9
The Kraken -
Havana Club 3yr -
11
Havana Club 7yr -
7
Sagatiba cachaca -
7
-
6
MOCKTAILS -
Herbal Tonic - Seedlip Garden 108, Fever-Tree Elderflower tonic, komkommer, munt
10
Citrus Tonic - Seedlip Grove 42, Fever-Tree Clementine tonic, gedehydrateerde citrusvruchten
11
Exotic Garden - Seedlip Garden 108, ananassap, passievruchtensiroop
-
10
WHISKY -
Laphroaig Quarter Cask -
Glenmorangie 10 jaar -
14
Kilkerran 12 jaar -
The Glenlivet Reserve -
11
Glenkichie 12 jaar -
11
Talisker skye -
10
Ballantine’s -
11
Johnnie Walker Red Label -
6
Johnnie Walker Black Label -
8
Chivas Regal 12 jaar -
Maker’s Mark -
Bulleit Rye -
6
Bulleit Bourbon -
6
Jack Daniel’s -
7
-
6
Proper No.Twelve -
8
Nikka from the barrel -
13
-
Koffie & frisdranken
KOFFIE -
Espresso -
3
Americano -
3
Dubbele Espresso -
4.5
Espresso Macchiato -
3.5
Flat White -
4
Cappuccino -
4
Caffe Latte -
4
Latte Macchiato -
4
Warme chocolademelk -
4
Likeurkoffie -
7
-
FRISDRANKEN -
Coca cola -
3
Fanta -
3
Sprite -
3
Fuze Ice Tea -
3
Fever Tree tonic -
4
Fever Tree ginger beer -
4
Fever Tree ginger ale -
4
Fentimans Herbal Tonic -
4
Royal Club Soda Water -
3
Acqua Panna 750ml -
6
San Pellegrino 750ml -
6

-
Giacomo komt oorspronkelijk uit Italië en brengt veel kennis, passie en ervaring mee naar TOZI. Met een sterke 20-jarige achtergrond in luxe hotels en restaurants, heeft zijn liefde voor koken hem van Rome naar Bermuda, Londen, Parijs en uiteindelijk Amsterdam gebracht. Zijn passie ligt in de eenvoud en finesse van het gebruik van slechts een paar kwaliteitsingrediënten om voor elk gerecht een emotionele culinaire reis te creëren. Met een constant verlangen om zijn keuken te verbeteren, streeft hij er altijd naar om de ervaring van elke gast authentiek en speciaal te maken.
Chef-kok Giacomo Tasca

