-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
-
TOZI's Menu's
Food
Cicchetti Menu
The Best of TOZI
Cicchetti Feast Menu
Dessert Menu
-
Cicchetti Menu
VIEW PDFWelkom bij TOZI - Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne Italiaanse gerechten om te delen.
-
RAUW -
Zwaardviscarpaccio - Venkel, Taggiasche Olijven, Kappertjes, Citronette
15
Tartaar van Tonijn - Avocado, Radijs
17
Rundercarpaccio - Artisjokken, Pecorino, Andijvie
14
-
OM MEE TE STARTEN -
Huisgemaakte Focaccia -
7
Burrata - Haricot Verts, Cherry-Tomaten, Basilicum Pesto
15
Venkelsalade - Taggiasche Olijven, Grapefruit, Dille, Amandel Vlokken
13
Octopus - Bleekselderij, Haricot Verts, Kappertjes, Aardappelen, Olijven, Waterkers
17
-
19
-
FRITTI -
Zucchini Fritti -
9
Soft Shell Crab Venetiaanse Stijl - Salsa Verde
14
Kabeljauwkroketten - Limoen en Bieslook Aioli
13
-
PASTA & SOUPEN -
Buffalo Ricotta en Champignon Ravioli - Verse Truffel
15
Cannelloni alla Norma - Tomatensaus, Ricotta, Aubergine
15
Krabravioli - Bisque, Doperwten, Limoen
18
Lamsragout Pappardelle - Tuinbonen, Pecorino Pepato, Gefrituurde Salie
16
Aspergesoup - Stracciatella, Krokante Prei
13
-
GEGRILD & GEBAKKEN -
Aubergine Parmigiana -
12
Zeeduivel - Acqua-pazza
17
'Nduja Parelhoen - Kiembroccoli, Krieltjes
16
Lamskoteletten - Raappuree, Spinazie
17
-
GROOT OM TE DELEN -
Tonnarelli "Cacio e Pepe" -
42
Gegrilde Black Angus Bavette (600g.) - Krieltjes, Groene Salade
50
-
BIJGERECHTEN -
Groenesalade -
6
Geroosterde krieltjes -
8
Broccoli -
8
-
-
The Best of TOZI
VIEW PDFHuisgemaakte Focaccia Broodmand -
Selectie van Vleeswaren -
Octopus - Bleekselderij, Haricot Verts, Kappertjes, Aardappelen, Olijven, Waterkers
Zucchini fritti -
Burrata - Haricot Verts, Cherry-Tomaten, Basilicum Pesto
Cannelloni alla Norma - Tomatensaus, Ricotta, Aubergine
Lamskoteletten - Raappuree, Spinazie
TOZI Affogato -
Pana Cotta Amarena-kersen -
-
Cicchetti Feast Menu
VIEW PDFHuisgemaakte Focaccia Broodmand -
Selectie van Vleeswaren -
Burrata - Haricot Verts, Cherry-Tomaten, Basilicum Pesto
Soft Shell Crab Venetiaanse Stijl - Salsa Verde
Kabeljauwkroketten - Limoen en Bieslook Aioli
Buffalo Ricotta en Champignon Ravioli - Verse Truffel
'Nduja Parelhoen - Kiembroccoli, Krieltjes
Zeeduivel - Acqua-pazza
Tiramisu -
Selectie van Kazen -
-
Dessert Menu
VIEW PDFDESSERTS -
Panna Cotta met Amarena-kersen -
10
TOZI Affogato -
11
Tiramisu -
10
Ambachtelijk ijs en sorbetijs -
9
Selectie van Kazen -
16
-
DESSERT COCKTAILS -
Sgroppino -
9
Rum Appleton Estate 12 Jaar - Kahlua, 13 Frangelico, Vanilleslroop, Room
13
Espresso Buscaglione - Ketel One Vodka, Tonka Siroop
14
-
GRAPPA -
Grappa di Amarone -
7
Grappa di Moscato -
6
AMARI -
Amaro TOZI -
8
Amaro Averna -
6
Amaro del Capo -
6
Amaro Montenegro -
6
-
Drink
Wine
Bubbels & Champagne
Bar menu
Koffie & frisdranken
-
Wine
WHITE WINE -
glass/bottle
Pecorino ‘Colle Morino’, Barba - 2019, Abruzzo
6.5 / 30
Fiano ‘Cala Luna’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 32
Verdicchio Castelli di Jesi, Mancini - 2020, Marche
- / 35
Langhe Arneis, Luca Bosio - 2018, Piemonte
- / 35
Pinot Grigio 'Tudajo', Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8.5 / 40
Vermentino di Gallura ‘Brino’, Cantina Pedres - 2019, Sardegna
- / 38
Gavi, Elio Filippino - 2020, Piemonte
- / 42
Sauvignon Blanc ‘Turranio’, Bosco del Merlo - 2020, Friuli
- / 42
Chardonnay ‘Numen’ Paolo Leo - 2020, Puglia
9.5 / 45
Greco di Tufo, Borgondangelo - 2020, Campania
- / 48
Trebbiano d`Abruzzo ‘Notàri’, Nicodemi - 2018, Abruzzo
- / 50
Soave ‘Netrroir’, Corte Mainente - 2019, Veneto
10.5 / 50
Weissburgunder 'Festival', Cantina Meran - 2020, Alto Adige
- / 52
Lugana 'Campo Argilla', I Campi - 2019, Veneto
- / 55
Grillo 'Vigna Mandranova', Alessandro Camporeale - 2020, Sicilia
- / 65
-
FINEST WHITE WINE -
Sauvignon Langhe, Parusso - 2017, Piemonte
- / 98
Chardonnay ‘Lafoa’, Colterenzio - 2019, Trentino
- / 110
-
ROSÉ WINE -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
7.5 / 33
-
RED WINE -
Montepulciano d’Abruzzo ‘Colle Morino’, Barba - 2020, Abruzzo
6 / 30
Cabernet Franc, Zorzettig - 2019, Friuli
7.5 / 35
Primitivo di Manduria ‘Passo Del Cardinale’, Paolo Leo - 2020, Puglia
- / 39
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2018, Veneto
8.5 / 40
Negroamaro ‘Orfeo’, Paolo Leo - 2018, Puglia
- / 45
Valpolicella Classico Superiore, Recchia - 2018, Veneto
- / 48
Barbera d’Alba ‘Vigna Veja’, Filippino - 2019, Piemonte
- / 50
Nero d'Avola 'Donnatá', Alessandro Camporeale - 2018, Sicilia
- / 48
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Piemonte
11 / 55
Blauwburgunder 'Festival', Cantine Meran - 2019, Alto Adige
- / 55
Chianti Classico Riserva ‘Lodolaio’, Castelvecchi - 2016, Tuscany
- / 60
Vino Nobile Montepulciano, Bindella - 2018, Toscana
- / 60
Dodici Uve, Paradiso di Frassina - 2016, Tuscany
- / 70
Etna Rosso 'Croceferro', Generazione Alessandro - 2018, Sicilia
- / 75
Brolo di Campofiorin Oro, Masi - 2015, Veneto
- / 75
-
FINEST RED WINE -
Brunello di Montalcino 'MozArt', Il paradiso di Frassina - 2014, Toscana
- / 98
Barolo ‘La Morra’, Elio Filippino - 2016, Piemonte
- / 100
Amarone della Valpolicella Classico ‘Ça Bertoldi’, Recchia - 2015, Veneto
- / 105
-
Bubbels & Champagne
BUBBELS -
glas/fles
Prosecco Spumante Millesimato, Bosco del Merlo - 2020, Veneto
8 / 38
Rosé Spumante, Bosco del Merlo - NV, Veneto
- / 38
La Montina Brut Franciacorta - NV, Lombardy
14 / 70
Gimonnet Gonet Blanc de Blancs - NV, France
- / 80
Ruinart Blanc de Blancs - France
- / 170
-
Bar menu
SPRITZ -
Aperol Spritz - Aperol, prosecco, soda, sinaasappel
9.5
Rosa Spritz - Quaglia Rosa, Quaglia Bergamotto, limoen, prosecco, soda
11
Campari Spritz - Campari, prosecco, soda
9.5
Grapefruit fizz - Starlino aperitivo rosa, prosecco, soda
9.5
Campari, antica formula carpano, prosecco -
NEGRONI -
Barrel-Aged Negroni - TOZI's geheime recept gerijpt in eigen vat
12
Royal Mistake -
11
Limited Edition - Del Professore Rosso Vermouth, del Professore Madame gin, Campari
13
Celebration Negroni - Roasted rosemary infused Campari, Mancino Rosso Amaranto, Tanqueray London Dry Gin, smoked with rosemary smoke
14.5
-
SIGNATURE COCKTAILS -
Amalfi Mule - Italicus, Limoncello, Demerara Syrup, ginger beer
14
Lady Simplicity - Hendrick's Gin, limoensap, siroop, komkommer, mint
12
Misty Hotel - Starlino Aperitivo Arancione, thyme and ginger infused honey water, fresh lemon juice, Luxardo Maraschino, bubble of herbal smoke
13.5
Busca Martini - Espresso Buscaglione, Ketel one vodka, tonkasiroop
12
Tiramisu Cocktail - Rum Appleton Estate 12 jaar, Kahlua, Frangelico, vanillesiroop, room
12
-
G&T's -
Prince of Scotland - Hendrick's Gin, Fentimans herbal tonic, komkommer, witte peper
13
Madame Fraise - Del Professore Madame Gin, Fever Tree clementine tonic, framboos, kaneelstok
14
Monsieur Gingembre - Del professore Monsieur Gin, Fentimans herbal tonic, gember, mint
14
Mediterraneo - Malfy Gin Originale, Fever Tree Mediterranean tonic, thyme, cardamom seeds
8.5 / 40 -
WITTE WIJN -
GLAS/FLES
Chardonnay "Numen", Paolo Leo - 2019, Puglia
9.5 / 45
Pecorino ‘Collemorino’, Barba - 2019, Abruzzo
6.5 / 30
Soave Netrroir, Corte Mainente - 2017, Veneto
10.5 / 50
Pinot Grigio, Bosco del Merlo, Tudajo - 2019, Veneto
11 / 55
-
ROSÉ WIJN -
Merlot Riserva ‘Campo Camino’, Bosco del Merlo - 2016, Veneto
7 / 33
-
RODE WIJN -
Pinot Grigio Blush, Bosco del Merlo - 2019, Veneto
6.5 / 30
Montepulciano d'Abruzzo DOC, Colle Marino Barba - 2018, Abruzzo
7.5 / 35
Langhe Nebbiolo, Elio Filippino - 2018, Friulli
-
-
BUBBELS -
Prosecco Spumante Millesimato Bosco del Merlo - 2018, Veneto
7 / 35
-
TAPBIER -
Peroni -
4 / 7
Mean time IPA -
4.5
Grolsch Weizen -
6
-
BIER OP FLES -
Peroni Nastro Azzuro -
5
Peroni Libera 0.0 -
6
Corona -
6
-
RUM -
Diplomatico Reserva -
10
Appleton Estate 12yr -
8
Zacapa 23yr -
14
Union 55 -
9
The Kraken -
11
Havana Club 3yr -
6
Havana Club 7yr -
7
Sagatiba cachaca -
6
-
MOCKTAILS -
Herbal Tonic - Seedlip Garden 108, Fever-Tree Elderflower tonic, komkommer, munt
11
Citrus Tonic - Seedlip Grove 42, Fever-Tree Clementine tonic, gedehydrateerde citrusvruchten
Exotic Garden - Seedlip Garden 108, ananassap, passievruchtensiroop
10
-
WHISKY -
Laphroaig Quarter Cask -
14
Glenmorangie 10 jaar -
10
Kilkerran 12 jaar -
11
The Glenlivet Reserve -
11
Glenkichie 12 jaar -
10
Talisker skye -
11
Ballantine’s -
6
Johnnie Walker Red Label -
6
Johnnie Walker Black Label -
8
Chivas Regal 12 jaar -
7
Maker’s Mark -
6
Bulleit Rye -
6
Bulleit Bourbon -
7
Jack Daniel’s -
6
Proper No.Twelve -
8
Nikka from the barrel -
13
-
Koffie & frisdranken
KOFFIE -
Espresso -
3
Americano -
3
Dubbele Espresso -
4.5
Espresso Macchiato -
3.5
Flat White -
4
Cappuccino -
4
Caffe Latte -
4
Latte Macchiato -
4
Warme chocolademelk -
4
Likeurkoffie -
7
-
FRISDRANKEN -
Coca cola -
3
Fanta -
3
Sprite -
3
Fuze Ice Tea -
3
Fever Tree tonic -
4
Fever Tree ginger beer -
4
Fever Tree ginger ale -
4
Fentimans Herbal Tonic -
4
Royal Club Soda Water -
3
Acqua Panna 750ml -
6
San Pellegrino 750ml -
6

-
Mijn inspiratie voor het nieuwe menu van TOZI is gebaseerd op vele reizen en ervaringen over de hele wereld. Hoe zou ik het menu omschrijven? Het is een mix van authentiek Italiaans comfort eten, het toepassen van de juiste kooktechnieken en eigentijdse gerechten met een twist.
Chef-kok Stefano Assente

