• TOZI viert haar tweede verjaardag!

  • TOZI viert haar tweede verjaardag!

  • TOZI viert haar tweede verjaardag!

  • TOZI viert haar tweede verjaardag!

PROOST OP TOZI

TOZI is 2 en wat een twee jaar zijn het geweest! Dat vieren we van 12 – 30 november met een speciale gerookte Negroni Anniversario-cocktail verkrijgbaar aan de bar en een extra heerlijk White Truffle Journey-menu beschikbaar van 12 – 30 november !

De witte truffel uit Alba, in de bergachtige regio Piemonte, moet worden gerespecteerd, daarom hebben we ervoor gekozen om het te combineren met eenvoudige smaken, die dicht bij de wortels van de aarde blijven, voor dit menu. De voorgerechten voor dit exclusieve TOZI-menu bevatten een aantal ingrediënten die bekend staan ​​als perfect paar voor de witte truffel, zoals champignons, pompoen, rood vlees, pasta en risotto. En natuurlijk niet te vergeten een heerlijke met truffel gevulde Burrata d’Andria. Maar naarmate het menu vordert, vieren we een paar meer ongewone maar nog briljantere combinaties, zoals vis, wit vlees en zelfs chocolade om die klassieke clichés te vermijden.

Houd er rekening mee dat als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen* TOZI’s openingstijden tijdelijk gewijzigd zijn, het aanbod overigens niet!
Woensdag en Donderdag van 16.30-20.00 uur.
Vrijdag t/m zondag van 12.30-20.00 uur.
Naast onze White Truffle Journey, serveren wij ook een nieuw menu. 

Reserveren kan via telefoon of email:

T: +31 (0)20 5737 100

E: [email protected]

BEKIJK TOZI'S WHITE TRUFFLE JOURNEY BOEK EEN TAFEL VOOR 12 NOVEMBER BOEK EEN TAFEL IN TOZI'S VERJAARDAGSMAAND

EEN Glimp van hoe deze WITTE TRUFFEL REIS ERUIT ZIET...

Voor de Tonnarelli, een klassieker van TOZI Amsterdam, hebben we de saus aangepast naar een minder zware en meer delicate toets, die het unieke aroma van de witte truffel van Alba naar boven haalt.

Een intense heilbot presenteert zich met een bloemkoolpuree en paarse aardappelen die de aardse en intense smaak van de truffel aanvullen.

Ten slotte is de Truffelparelhoen een winnende verrassing voor ons. Hoewel de witte truffel meestal wordt geassocieerd met rood, vol vlees, kozen we voor wild vlees gevuld met bospaddenstoelen en truffels, bij lage temperatuur gekookt om het malser te maken, natuurlijk met verse witte truffel. Aan de basis, om het gerecht compleet te maken, keren we terug naar de aarde, met een delicate knolselderijpuree. Een memorabele combinatie.

Om af te sluiten, combineert ons chocolade-ijs, maldonzout, extra vierge olijfolie en truffel-dessert traditie en innovatie en deze eenvoudige ingrediënten, met een focus op het vinden van een chocolade-ijs dat niet overdreven zoet is, wanneer gecombineerd, een perfecte aanvulling en verbetering vormt van de unieke smaak van de truffel. Afgewerkt tafelblad natuurlijk voor die theatrale afwerking.

BOEK EEN TAFEL BEKIJK TOZI'S WHITE TRUFFLE JOURNEY

VIER MET ONS MEE!

Graag tot snel #TOZIlovers

BOEK UW TAFEL

Instagram