• Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

  • Dine & Dream met TOZI

Dine & Dream met TOZI

Goed nieuws! U kunt nog steeds dineren bij Tozi! Boek een Cicchetti Feast Menu vanaf € 129* per stel inclusief een overnachting op een Superior Queen kamer bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Upgrade eventueel naar een private dining experience in een van onze suites en geniet van een nog exclusiever Cicchetti Feast Menu vanaf € 179* per koppel.

Uiteraard is de veiligheid van onze gasten en medewerkers prioriteit nummer één. Voor ieders veiligheid verzoeken wij u daarom vriendelijk om bij het reserveren van uw TOZI Staycation uw voorkeurstijd door te geven in het gedeelte “commentaar”. Voor reserveringen op zaterdag avond vragen we u een keuze te maken uit een van de volgende time slots: 17.00-19.00 / 19.00-21.30. Ons restaurant is dagelijks geopend van 17:00 – 22:00 uur.

Houd er rekening mee dat als gevolg van de nieuwe regelgeving omtrent COVID-19, het verboden is om vanaf 20.00 uur alcohol te serveren of te consumeren in restaurants, bars of roomservice. Daarom bieden de bar- en roomservicemenu’s een grote selectie mocktails en andere niet-alcoholische dranken die vanaf 20.00 uur worden geserveerd.

Het TOZI-team zal vervolgens contact met u opnemen om uw voorkeurstijd te bevestigen.

*Voorwaarden zijn van toepassing en zijn te vinden bij het maken van uw reservering.

BEKIJK CICCHETTI FEAST MENU BEKIJK CICCHETTI FEAST KIDS MENU BOEK NU

Uw privédiner bij TOZI

Genieten van TOZI in besloten kring? Italiaanse cicchetti, heerlijke wijnen, uitstekende service en een privé ruimte exclusief voor uw gezelschap inclusief overnachting vanaf € 179* per stel (2 personen en excl. dranken). De private dining ruimte is uitsluitend te boeken voor 2 personen of 4 personen wanneer uit één huishouden.

 

BEKIJK PRIVATE DINING MENU BOEK NU

RESERVEER UW DINE & DREAM MET TOZI ARRANGEMENT

BOEK NU

Instagram