• TOZI’S HERFSTMENU

Het herfstmenu van TOZI, verkrijgbaar vanaf 5 november, belicht het beste van dit seizoen met een focus op producten van de aarde, van paddenstoelen tot pompoen, aardpeer en paarse aardappelen. Gestoofd vlees, wild, eend, koudwatervis en gerookte producten, zoals mozzarella en Zuid-Tiroolse spek, accentueren het seizoen en doen ons denken aan de bossen, regenachtige dagen en de stormachtige zee. En een herfstsalade van gegrilde bladeren roept herinneringen op aan gezellige avonden bij de open haard. Zoals altijd zijn kwaliteit, traditie, innovatie en elegantie een kenmerk van TOZI Amsterdam en we zijn dit seizoen nog verder gegaan om de kwaliteit en elegantie van ons menu te verhogen, met een focus op unieke ingrediëntencombinaties en manieren van serveren. Van de klassieke Burrata geserveerd op een verwarmend bedje van Portobello-paddenstoelen gekookt in boter en tijm, tot een witte en zwarte pastaravioli, gevuld met tarbot en geserveerd met een delicate prosecco/visroom en haringkaviaar. Ten slotte mag je het malse gestoofde rundvlees in Barolo-wijn niet missen, een symbool van de Italiaanse traditie, aangevuld met koude "ravioli" van rode biet en geitenkaas en truffel. Nu de dagen korter worden en de avonden donkerder, kijken we ernaar uit u dit herfst-winterseizoen te mogen verwelkomen bij TOZI voor een onvergetelijke avond gevuld met eten, drinken en sfeer.